Ιδιαίτερα μαθήματα


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΩΝ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Μπορείτε να κάνετε μάθημα στο σπίτι ή το γραφείο σας με έναν έμπειρο, εκπαιδευμένο native speaker καθηγητή και την υποστήριξη, έλεγχο, μεθοδολογία και επικοινωνία ενός φροντιστηρίου.
Το κέντρο μας παρέχει πλήρη υποστήριξη στους μαθητές του, από την παραγγελία των βιβλίων τους εως μηνιαίες αναφορές και ενημέρωση για όλους τους μαθητές.

1Τι είναι τα ιδιαίτερα μαθήματα;

Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι σειρές μαθημάτων που μπορεί ο μαθητής να παρακολουθήσει στο σπίτι ή το γραφείο του από επαγγελματίες εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών με μητρική τους γλώσσα τα Αγγλικά ή την γλώσσα που διδάσκουν.
Ο καθηγητής χρησιμοποιεί τα κατάλληλα βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό. Ο μαθητής και ο καθηγητής είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα (ή την γλώσσα που διδάσκεται) καθ’όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Ο καθηγητής διατηρεί αρχείο με τη βαθμολογία και την απόδοση του μαθητή.

2Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει ιδιαίτερα μαθήματα;

Οποιοσδήποτε! Οι έμπειροι καθηγητές μας έχοντας την γλώσσα ως μητρική, είναι εδώ για να παράσχουν οποιοδήποτε είδους μαθήματος.
Μαθητές μικρής ηλικίας (Juniors, Elementary) μπορούν να κάνουν πλήρη σειρά μαθημάτων στο μαθησιακό τους επίπεδο, προφορική εξάσκηση, μαθήματα γραμματικής ή/και λεξιλογίου, μαθήματα ακουστικής κατανόησης.
Το ίδιο ισχύει και για τους μαθητές που δίνουν εξετάσεις και τους ενήλικες μαθητές.
Υπάλληλοι εταιρειών (ατομικά ή ομαδικά) όπως αυτά θα έχουν καθοριστεί από τον εργοδότη τους.

3Τι προσφέρουν στο μαθητή / σπουδαστή;

Πλήρη μαθήματα, επικεντρωμένα στις ανάγκες και τις απορίες του μαθητή καθώς επίσης και την ζωντανή επικοινωνία στα Αγγλικά (ή την γλώσσα που διδάσκεται).
Στα ιδιαίτερα μαθήματα ο καθηγητής έχει τη δυνατότητα και την ευελιξία να επικεντρωθεί στις συγκεκριμένες αδυναμίες του μαθητή και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και να καλύψει τις προσωπικές απορίες και αδυναμίες του.

4Τι είδους μαθήματα και σειρές μαθημάτων παρέχουμε;

Τα ιδαίτερα μαθήματα συνήθως περιλαμβάνουν τον μαθητή και τον καθηγητή, σε ένα ατομικό μάθημα. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε ιδιαίτερα μαθήματα σε μικρές ομάδες έως 3 άτομα, οι οποίες μπορούν να περιλαμβάνουν μαθητές της ίδιας ηλικίας και επιπέδου. Αδέρφια ή συνομήλικοι του ίδιου επιπέδου μπορούν να είναι στην ίδια σπουδαστική ομάδα. Τα ομαδικά μαθήματα είναι πιο οικονομικά.

  • Πλήρης σειρά μαθημάτων τμήματος από επίπεδα Pre-Juniors έως Pre-exams (πλήρες διδακτικό πλάνο ύλης, βιβλία και εργασίας για το σπίτι μέσω e-mail)
  • Προετοιμασία Εξετάσεων (για όλα τα επίπεδα Michigan, Cambridge, City & Guilds certificates, TOEFL, TOEIC, IELTS, GMAT, TiE etc)
  • Μεμονωμένα μαθήματα για Προφορική εξάσκηση, Γραμματική, Λεξιλόγιο, έκθεση, ακουστική εξάσκηση (προσανατολισμένα στο επίπεδο του μαθητή, προσανατολισμένα στις εξετάσεις)
  • Προγράμματα Business (Ορολογία και χρήση της γλώσσας, για όλα τα επίπεδα και επαγγελματικούς τομείς, χρήση της γλώσσας επαγγελματικά, παρουσιάσεις κ.τ.λ.)
  • Πρόγραμμα στα μέτρα σας! Καμία από τις παραπάνω επιλογές δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και θα διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα για εσάς.
5Πως μπορώ να δηλώσω ενδιαφέρον για ένα μάθημα και ποια είναι η διαδικασία κατόπιν;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή τηλεφωνικά, δίνοντάς μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ενημερώνοντάς μας για το επίπεδο σας, το είδος μαθήματος που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και τον καθηγητή της προτίμησης σας (μπορείτε να επιλέξετε τον καθηγητή στη σελίδα “Συνεργάτες”).
Κατόπιν, ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα 40 λεπτών κανονίζεται για εσάς την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, μετά το οποίο συλλέγουμε τις εντυπώσεις σας και την άποψη του καθηγητή. Εάν ο καθηγητής δεν είναι της προτίμησης σας, μπορείτε να επιλέξετε να συναντηθείτε με άλλο καθηγητή.
Σε αυτό το δοκιμαστικό μάθημα ο καθηγητής μας θα σας δώσει ένα κατατακτήριο τεστ ώστε να επιβεβαιώσουμε το επίπεδό σας και να εκτιμήσουμε σε ποιους τομείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Με αυτόν τον τρόπο συντάσσεται ένα διδακτικό πλάνο επικεντρωμένο στις αδυναμίες σας.
Αφού καταλήξετε στον καθηγητή που σας κάνει, συμφωνούμε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα που επιθυμείτε να ακολουθήσετε και κλείνετε τον καθηγητή σας.

6Σχετικά με τα βιβλία μου και τις λεπτομέρειες των μαθημάτων;

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, τα βιβλία σας παραγγέλνονται από το κέντρο μας στις καλύτερες τιμές, και σας στέλνονται απευθείας με αντικαταβολή ή τα φέρνει ο καθηγητής μας σε εσάς στο πρώτο σας μάθημα. Ενημερώνεστε για το κόστος των βιβλίων εκ των προτέρων. Έχετε πάντα το δικαίωμα να επιλέξετε να παραγγείλετε τα βιβλία σας από το βιβλιοπωλείο της επιλογής σας.
Κατά την διάρκεια των μαθημάτων ο μαθητής και ο καθηγητής υποχρεούνται να μιλούν στα Αγγλικά (ή την διδασκόμενη γλώσσα) έτσι ώστε να γίνεται εξάσκηση το περισσότερο δυνατό και να αποκτηθεί η σωστή προφορά της γλώσσας.
Οι καθηγητές μας καταγράφουν την απόδοση του μαθητή σε κάθε μάθημα, η οποία κρατείται στα αρχεία του κέντρου μας, ώστε εμείς αλλά και ο μαθητής να παρακολουθεί την πρόοδο του. Οι βαθμολογίες των τεστ καταγράφονται επίσης.
Στο τέλος κάθε μήνα το κέντρο μας επικοινωνεί με τους γονείς των μαθητών (για τα παιδιά και εφήβους), τον ίδιο τον μαθητή (για τους ενήλικες) ή τον υπεύθυνο εταιρίας (για τους μαθητές επαγγελματικών αγγλικών) με σκοπό την ενημέρωση για την καταλληλότητα του καθηγητή μας, τις διδακτικές μεθόδους και οποιοδήποτε πρόβλημα, δυσκολία ή παράπονο που μπορεί να προκύψει.