ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Διαδικτυακά μαθήματα


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΩΝ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιείτε τα μαθήματά σας οποτεδήποτε και οπουδήποτε βρίσκεστε, καθώς όλα μας τα προγράμματα διεξάγονται μέσω Skype, με μόνη προϋπόθεση να διαθέτετε λογαριασμό στο Skype (Skype ID - το οποίο είναι εύκολο και δωρεάν) και καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

1Τι είναι τα διαδικτυακά μαθήματα;

Τα διαδικτυακά μαθήματα είναι σειρές μαθημάτων που διεξάγονται μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω Skype.
Ο καθηγητής επικοινωνεί με τον μαθητή με την χρήση κάμερας και μικροφώνου και χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό.
Οι μαθητές παρακολουθούν το μάθημα στην άνεση του χώρου και του χρόνου τους.

2Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει διαδικτυακά μαθήματα;

Οποιοσδήποτε! Οι έμπειροι καθηγητές μας έχοντας την γλώσσα ως μητρική, είναι εδώ για να παράσχουν οποιοδήποτε είδους μαθήματος. Μαθητές μικρής ηλικίας (Juniors, Elementary) μπορούν να κάνουν πλήρη σειρά μαθημάτων στο μαθησιακό τους επίπεδο, προφορική εξάσκηση, μαθήματα γραμματικής ή/και λεξιλογίου, μαθήματα ακουστικής κατανόησης.
Το ίδιο ισχύει και για τους μαθητές που δίνουν εξετάσεις και τους ενήλικες μαθητές.
Υπάλληλοι εταιρειών (ατομικά ή ομαδικά) όπως αυτά θα έχουν καθοριστεί από τον εργοδότη τους.

3Τι προσφέρουν στο μαθητή / σπουδαστή;

Εγγυημένη ευφράδεια λόγου, βαθιά γνώση της γλώσσας και εξαιρετική προφορά! Τα μαθήματα διεξάγονται από καθηγητές με μητρική τους γλώσσα τα Αγγλικά (και άλλες γλώσσες) και έτσι ο μαθητής αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει την γλώσσα για να επικοινωνήσει.
Η εξάσκηση βελτιώνει τις γλωσσικές ικανότητες!

4Τι είδους μαθήματα και σειρές μαθημάτων παρέχονται διαδικτυακά;

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ατομικά μαθήματα ή ομαδικά μαθήματα εως 3 μαθητές. Τα ομαδικά μαθήματα είναι πιο οικονομικά.

  • Προφορική εξάσκηση
  • Πλήρης σειρά μαθημάτων τμήματος (πλήρες διδακτικό πλάνο ύλης, βιβλία και εργασίες για το σπίτι μέσω e-mail)
  • Γραμματική (προσανατολισμένο στο επίπεδο του μαθητή, προσανατολισμένο στις εξετάσεις)
  • Λεξιλόγιο (προσανατολισμένο στο επίπεδο του μαθητή, προσανατολισμένο στις εξετάσεις)
  • Εκθέσεων (προσανατολισμένο στο επίπεδο του μαθητή, προσανατολισμένο στις εξετάσεις)
  • Ακουστικό (προσανατολισμένο στο επίπεδο του μαθητή, προσανατολισμένο στις εξετάσεις)
  • Προετοιμασία Εξετάσεων (για όλα τα επίπεδα Michigan, Cambridge, City Guilds Certificates, TOEFL, TOEIC, IELTS, GMAT, TiE etc)
  • Προγράμματα Business (Ορολογία και χρήση της γλώσσας , για όλα τα επίπεδα και επαγγελματικούς τομείς, χρήση της γλώσσας επαγγελματικά, παρουσιάσεις και μάρκετιγκ)
  • Πρόγραμμα στα μέτρα σας!Καμία από τις παραπάνω επιλογές δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και θα διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα για εσάς.
5Πως μπορώ να δηλώσω ενδιαφέρον για ένα μάθημα και ποια είναι η διαδικασία κατόπιν;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή τηλεφωνικά, δίνοντάς μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ενημερώνοντάς μας για το είδος μαθήματος που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και τον καθηγητή της προτίμησης σας (μπορείτε να επιλέξετε τον καθηγητή στην καρτέλα "ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ").
Κατόπιν, ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα 30 λεπτών κανονίζεται για εσάς την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, μετά το οποίο συλλέγουμε τις εντυπώσεις σας και την άποψη του καθηγητή. Εάν ο καθηγητής δεν είναι της προτίμησης σας, μπορείτε να επιλέξετε να συναντηθείτε με άλλο καθηγητή.
Αφού καταλήξετε στον καθηγητή που σας κάνει, εγγράφεστε στα μαθήματα αγοράζοντας πακέτο 10 ή 20 ωρών και συμφωνούμε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα που επιθυμείτε να ακολουθήσετε. Οι ώρες σας μπορούν να χωριστούν σε όσες φορές την εβδομάδα θέλετε και μαθήματα διάρκειας 30 ή 60 λεπτών.