ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Φαίη Παπά
Διευθύνων Σύμβουλος

Ως επαγγελματίας εκπαιδευτικός, από την Καλιφόρνια των Η.Π.Α. με μητρική γλώσσα τα Αγγλικά, είχα πάντα το όραμα να δημιουργήσω ένα Γλωσσολογικό Κέντρο το οποίο θα καλύπτει όλες τις εκπαιδευτικές, σε ξένες γλώσσες, ανάγκες και θα προσφέρει μία ολοκληρωμένη και θεμελιώδη γνώση της κάθε γλώσσας, με τον πιο βολικό και άρτια δομημένο τρόπο.
Διδάσκουμε μαθητές μικρής ηλικίας, μαθητές που ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις σε κάποια γλώσσα, ενήλικες μαθητές και οποιοδήποτε είδος μαθητή με ιδιαίτερη φροντίδα και ευελιξία ώστε όλα τα μαθήματα να προσαρμόζονται στις ανάγκες τους. Για εμάς στο English Web House, το πρόγραμμα και οι ανάγκες σας είναι το πρώτο μέλημά μας.
Η ομάδα μας αποτελείται από καθηγητές με τις καλύτερες δεξιότητες επικοινωνίας στην Αγγλική και σε άλλες γλώσσες, κάτοχοι πανεπιστημιακών και μεταπτυχιακών τίτλων στους εκπαιδευτικούς τομείς τους καθώς και από καθηγητές εξαιρετικά έμπειρους και αποτελεσματικούς στην Διαδικτυακή Εκπαίδευση και την Διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων, προερχόμενοι από διαφορετικές Αγγλόφωνες χώρες. Ελπίζουμε εδώ, στο English Web House, να βρείτε ένα μοναδικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας κέντρο εκμάθησης!

Ρέα Δουμανά
MSc Κλινικής Ψυχολογίας, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Η Ρέα Δουμανά γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1974. Σπούδασε στη Μ. Βρετανία, στο Πανεπιστήμιο του Swansea και είναι κάτοχος του πτυχίου BSc Genetics (Γενετικής). Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Nottingham, κατέχοντας τον τίτλο Ιατρικής και Μοριακής Μικροβιολογίας (Msc Medical and Molecular Microbiology). Εργάσθηκε για 9 χρόνια ως στέλεχος Πολυεθνικών Φαρμακευτικών Εταιριών, στον τομέα της Ψυχοπαθολογίας και των ψυχιατρικών σκευασμάτων. Είναι επιστημονική συνεργάτης στη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών, του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών Κλινικής Ψυχολογίας, Hellenic American University, MSc Clinical Psychology. Επίσης είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Λογικοθυμικής και Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας (Hellenic Institute of RECBT, Albert Ellis, New York). Συνεργάζεται με το English Web House για την παροχή Συμβουλευτικής Παιδιών και Εφήβων και Συμβουλευτικής Γονέων. Είναι επίσης άψογα καταρτισμένη στην Συμβουλευτική Ζευγαριών και Ενηλίκων. Βρίσκεται μαζί μας για να βοηθήσει και να υποστηρίξει τους γονείς, τους μαθητές και τα παιδιά!
www.youth-health.gr
www.youth-life.gr
www.recbt.gr
E-mail: readoumana1974@gmail.com
Τηλ.: +30 6973 347 445

Enter GWD
Graphic | Web Design

Κατασκευή ιστοσελίδων που αντιπροσωπεύουν πλήρως το προφίλ της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία.
Προώθησης ιστοσελίδων με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού Brand Name της επιχείρησής σας. Ανεβάστε στα ύψη τη δυναμικότητα της επιχείρησής σας, με σωστό προγραμματισμό και διαχείριση Social Media.
Παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα έντυπης προβολής (σχεδιασμός και εκτύπωση), ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.
Web: www.enter-gwd.gr
E-mail: info@enter-gwd.gr
Τηλ.: 211 400 80 28

Κλείστε ένα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικό μάθημα στο info@englishwebhouse.com ή 6987195496!