ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ


  • Όλοι οι καθηγητές διεξάγουν διαδικτυακά μαθήματα.
    Ανεξάρτητα από την περιοχή που δραστηριοποιούνται και την οποία βρίσκεστε εσείς, μπορείτε να επιλέξετε όποιον επιθυμείτε.

  • Συνεργαζόμαστε με καθηγητές σε διάφορες γλώσσες που δεν είναι καταχωρημένοι στη σελίδα μας. Ρωτήστε μας ώστε να τους γνωρίσετε από κοντά σε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ: ΑΓΓΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


ΡΕΑ ΠΑΝΟΥ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 14 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Ν. Ιωνία, Ηράκλειο, Αθήνα κέντρο


Με λένε Ρέα Πάνου και είμαι καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας. Διαθέτω Πτυχίο στην Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το 2007 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου (MSc in SpLD/Dyslexia) στο Πανεπιστήμιο του Southampton. Επίσης, απέκτησα την πιστοποίηση CELTA το 2012. Εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας εδώ και 14 χρόνια και έχω διδάξει μαθητές όλων των επιπέδων και εθνικοτήτων στην Ελλάδα αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πάντα προσπαθώ να προσαρμόσω τον τρόπο διδασκαλίας μου ώστε να διευκολύνω τους μαθητές μου σε αυτό που χρειάζονται και να σέβομαι τη μοναδικότητα του κάθε μαθητή. Εφαρμόζοντας τις γνώσεις μου και την εξειδίκευση μου προσπαθώ να βεβαιώσω πως οι μαθητές μου πετυχαίνουν όλους τους στόχους τους.


ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΥΡΙΤΣΑΚΗ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 30 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Αθήνα κέντρο, Ζωγράφου, Πατήσια, Γαλάτσι


Γεια σας! Επιτρέψτε μου να συστηθώ. Είμαι η Ιωάννα, και είμαι από το Βανκούβερ του Καναδά. Τελείωσα το Δημοτικό, Γυμνάσιο-Λύκειο και φοίτησα στο Vancouver City College. Οι σπουδές μου στο University of British Columbia ήταν στην Αγγλική Φιλολογία.

Διαθέτω πτυχία Proficiency από το Cambridge University και Michigan University. Έχω εργαστεί σε Κέντρο ξένων γλωσσών για 8 χρόνια και στη συνέχεια διεύθυνα το δικό μου Κέντρο Γλωσσών από το 1986 έως το 2000.

Λατρεύω τη δουλειά μου, να διδάσκω και να μεταδίδω γνώσεις, και να βοηθώ τους νέους ανθρώπους να αποκτήσουν τα εφόδια που χρειάζονται. Έχω συνεργαστεί με Κέντρα Ξένων Γλωσσών συμπεριλαμβανομένου και του Ομίλου Ευρωγνώση όπου εργάζομαι ως Διευθύντρια Σπουδών και Καθηγήτρια σε επίπεδο πτυχίου από το 2003 εως σήμερα.

Πιστεύω πως οι γνώσεις μου, η 30 ετής μου εμπειρία και η άριστη επικοινωνία με τους μαθητές μου είναι ο συνδυασμός που έχει προσφέρει αμέτρητες επιτυχίες σε όλα τα πτυχία.


ΛΟΥΙΖΑ ΔΟΥΔΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 10 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Αθήνα κέντρο και προάστια


Hello! Ονομάζομαι Louisa Douda και είμαι καθηγήτρια Αγγλικών με καταγωγή από Μ.Βρετανία.Έχω σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Αγγλική Λογοτεχνία και Πολιτισμό. Διαθέτω 10 έτη διδακτικής εμπειρίας τόσο σε φροντιστήρια και σχολεία όσο και σε επίπεδο ιδιαίτερων μαθημάτων και μικρών group μαθητών.
Είμαι ιδιαίτερα αφοσιωμένη και σχολαστική στη δουλειά μου και πάντα στην ώρα μου!Φροντίζω να κάνω το μάθημα ευχάριστο χρησιμοποιώντας πέραν από τη διδακτική ύλη ,δικό μου διασκεδαστικό υλικό κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επίπεδα.Έχω μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία δημοφιλών πιστοποιητικών (ECCE,ECPE,FCE,CPE,TOEIC,TIE,IELTS etc) αλλά και στη παροχή βοήθειας βελτίωσης της προφορικής επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα για άτομα που απλά θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις που ήδη κατέχουν για να μιλήσουν καλύτερα!
Προσαρμόζω τον τρόπο διαδασκαλίας ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή και φροντίζω πάντα να υπάρχει ευελιξία ως προς το πρόγραμμα μας.Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά!


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΖΑΝΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 5 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Αθήνα Κέντρο, Βόρεια Προάστια έως Κηφισιά, Μελίσσια


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Βενεζουέλα και φοίτησα σε Βρετανικά και Ελληνικά σχολεία. Είμαι παθιασμένη με τις ξένες γλώσσες καθώς το πολυπολιτισμικό μου υπόβαθρο μου έδωσε την ευκαιρία να μεγαλώσω σε επαφή με τρεις από αυτές ταυτόχρονα. Τα Ισπανικά, Αγγλικά και Ελληνικά είναι οι τρείς μεγάλες μου αγάπες. Είμαι απόφοιτος Ισπανικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο τέταρτο έτος των σπουδών μου, φοίτησα στο πρόγραμμα υποτροφίας Erasmus του Universidad de Valladolid της Ισπανίας. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου και μετά την αποφοίτησή μου διδάσκω σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα , έχοντας αποκτήσει μία αξιόλογη εμπειρία στην διδασκαλία γλωσσών σε ευρεία γκάμα μαθητών και ηλικιών.
Οι μαθητές μου συχνά αναφέρουν πώς ο ενθουσιασμός μου για τις λέξεις και την επικοινωνία ενισχύουν την ομορφιά της εκμάθησης Ισπανικής γλώσσας και την κάνουν εύκολη και διασκεδαστική.ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΕ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: ΑΓΓΛΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 13 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Άγιος Δημήτριος, Γλυφάδα, Αλιμος / Νότια Προάστια


Γεια σας! Το όνομά μου είναι Μαρία Αναστασίου και είμαι Καθηγήτρια Αγγλικών και Νηπιαγωγός από την Αυστραλία. Διαθέτω πτυχίο και Μεταπτυχιακό τίτλο στην Προσχολική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης.
Έχω εργαστεί για πάνω από 12 χρόνια με τα παιδιά ηλικίας από 0-6 ετών και μόλις πρόσφατα ως καθηγήτρια Αγγλικών με μαθητές και σπουδαστές που επιθυμούν να μάθουν Αγγλικά. Μεγάλο πάθος μου είναι η διδασκαλία σε μικρά παιδιά.
Πιστεύω ότι είμαι κεφάτη, αφοσιωμένη και έχω άριστες δεξιότητες επικοινωνίας που μου επιτρέπουν να προσαρμοζομαι στις οποιεσδήποτε απαιτήσεις που μπορεί να έχουν τα παιδιά, έτσι ώστε στο τέλος να μπορούν να επιτεύξουν τους στόχους τους. Ελπίζω να σας συναντήσω σύντομα!


ΓΚΑΡΥ ΜΠΕΡΜΠΡΙΤΖ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 8 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Βούλα, Βουλιαγμένη


Με λένε Gary Burbridge, η μητρική μου γλώσσα είναι τα Αγγλικά και διδάσκω στην Ελλάδα. Ξεκίνησα να διδάσκω την Αγγλική γλώσσα το 2008 όταν ζούσα στη Ρωσσία, σπουδάζοντας Ρωσσική γλώσσα. Αυτό με βοήθησε να καταλάβω τι βιώνουν οι μαθητές όταν μαθαίνουν μία ξένη γλώσσα. Έχω διδάξει μαθητές από όλο τον κόσμο στην Αγγλία, Ελλάδα και Ρωσσία. Έχω διδάξει σε όλα τα επίπεδα (από Αρχάριους έως Proficiency) και έχω βοηθήσει υποψηφίους να προετοιμαστούν για συνεντεύξεις.
Προσφέρω ένα ευέλικτο στυλ διδασκαλίας, με επίκεντρο τους τομείς όπου ο μαθητής είναι πιο αδύναμος και επιμένω στη χρήση μόνο της Αγγλικής γλώσσας κατά τη διάρκεια του μαθήματος.ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΦΕΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 13 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Ν. Σμύρνη, Π. Φάληρο έως Ν. Κόσμο, Άγιος Δημήτριος


Η Μαρίνα γεννήθηκε κοντά στις Ιταλικές Άλπεις στο Πορντενόνε και μεγάλωσε ώντας δίγλωσση στην Αθήνα. Έχει πτυχίο στα Παιδαγωγικά από το Università degli Studi di Padova και διδάσκει Ιταλικά από το 2003, μεταξύ άλλων και για το υψηλού κύρους Ιταλικό Ινστιτούτο (Istituto Italiano di Cultura) στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες. Η διδακτική της εμπειρία περιλαμβάνει ακόμη και παιδιά από την ηλικία του 1.5 έτους! Έχει μία λειτουργική άποψη της γλώσσας και πάντα τείνει να επικεντρώνεται περισσότερο στην ανάπτυξη των επικοινωνιακών δεξιοτήτων των μαθητών παρά στην γραμματική (η οποία πάντα παραμάνει θεμελιώδης). Το να μαθαίνεις μία γλώσσα απαιτεί έρευνα, διεύρυνση του ορίζοντα του ατόμου και εμβάθυνση στη γλώσσα και την κουλτούρα. Για αυτό το λόγο πιστεύει όχι μονο πως το να μαθαίνεις μία γλώσσα είναι χρήσιμη όταν ταξιδεύεις, αλλά ότι είναι ένα ταξίδι από μόνη της!
Αγαπά πολύ τις ξένες γλώσσες (μιλάει άπταιστα 4) και τη διγλωσσία και για αυτό το λόγο μεγαλώνει τα παιδιά της μιλώντας τους 3 γλώσσες! Αγαπά, επίσης, τα ταξίδια και κρατά μία μεγάλη λίστα με μέρη που θα ήθελε να επισκεφθεί σε όλο τον κόσμο. Είναι μία ενθουσιώδης χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ένθερμη εθελόντρια για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ & ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: ΑΓΓΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


ΑΛΙΚΗ ΛΑΖΑΡΗ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 5 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Χαλάνδρι, Χολαργός, Νέο Ψυχικό, Αμπελόκηποι


Με λένε Αλίκη Ηλιάνα Λάζαρη, είμαι πιστοποιημένη καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) και διαθέτω Μεταπτυχιακό στον τομέα Μετάφρασης από το City University of London. Ακόμα και πριν αποφοιτήσω από το Πανεπιστήμιο, ήρθα σε επαφή με τη διδασκαλία των Αγγλικών ως μέρος της πανεπιστημιακής φοίτησής μου. Ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό μου στη Μετάφραση Δημοφιλών Πολιτισμών στο City University of London, UK, όπου ήρθα σε επαφή με ανθρώπους με διαφορετικό εθνικό, κοινωνικό και ιστορικό υπόβαθρο. Κατά τη διάρκεια των Μεταπτυχιακών μου σπουδών, συνειδητοποίησα πως μία γλώσσα έχει πολλές διαφορετικές ερμηνείες, χρήσεις, σημασίες, εκφράσεις σύμφωνά με την ηλικία, το γένος και το κοινωνικό υπόβαθρο.

Από τη στιγμή που επέστρεψα στην Ελλάδα έχω δουλέψει ως μεταφράστρια και προσωπική βοηθός σε μεγάλους διεθνής οργανισμούς (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Ευρωπαϊκή Εταιρία Καρδιολογίας) και εταιρίες (GENESIS PHARMA). Συνεπώς, είχα την ευκαιρία να εμπλουτίσω το βιογραφικό μου με Αγγλική ορολογία σε ιατρικά και οικονομικά. Αγαπώ, όμως, τόσο πολύ την διδασκαλία που παρέδιδα μαθήματα Αγγλικών σε ιδιαίτερα μαθήματα σε όλα τα επίπεδα, από elementary έως Proficiency.


ΡΕΑ ΠΑΝΟΥ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 14 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Ν.Ιωνία, Ηράκλειο, Αθήνα κέντρο


Με λένε Ρέα Πάνου και είμαι καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας. Διαθέτω Πτυχίο στην Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το 2007 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου (MSc in SpLD/Dyslexia) στο Πανεπιστήμιο του Southampton. Επίσης, απέκτησα την πιστοποίηση CELTA το 2012. Εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας εδώ και 14 χρόνια και έχω διδάξει μαθητές όλων των επιπέδων και εθνικοτήτων στην Ελλάδα αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πάντα προσπαθώ να προσαρμόσω τον τρόπο διδασκαλίας μου ώστε να διευκολύνω τους μαθητές μου σε αυτό που χρειάζονται και να σέβομαι τη μοναδικότητα του κάθε μαθητή. Εφαρμόζοντας τις γνώσεις μου και την εξειδίκευση μου προσπαθώ να βεβαιώσω πως οι μαθητές μου πετυχαίνουν όλους τους στόχους τους.


ΕΛΒΙΡΑ ΤΣΟΛΑΚΗ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 10 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Ν.Ιωνία, Ν. Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Ν. Ηράκλειο, Φιλοθέη


Γειά σας! Με λένε Ελβίρα και είμαι πιστοποιημένη Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας. Οι σπουδές μου είναι στην Αγγλική γλώσσα και έχω ζήσει και εργαστεί στο Λονδίνο για αρκετά χρόνια. Έχω δουλέψει ως Καθηγήτρια Αγγλικών σε ιδιαίτερα μαθήματα καθώς και σε σχολεία και κέντρα ξένων γλωσσών, Βρετανικά Δημοτικά σχολεία, ενισχυτικά τμήματα (booster classes), Κολλέγια και Επaγγελματικά Ινστιτούτα για περισσότερο από μία δεκαετία.
Το κυριότερο μέλημά μου όταν διδάσκω είναι να αφουγκράζομαι τις ανάγκες των μαθητών και να αλληλεπιδρώ μαζί τους ώστε να τους βοηθήσω να κατορθώσουν τους στόχους τους. Γενικά πιστεύω πως η διδασκαλία είναι ένα συνεχές ταξίδι μάθησης όχι μόνο για τον μαθητή αλλά και για τον δάσκαλο! Ευχαριστώ


ΚΡΗΔΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 2 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Βορειοανατολικά προάστια, Χολαργός, Γλυκά Νερά, Γέρακα, Παλλήνη, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή


Γεια σας, λέγομαι Κρηδερά Ευαγγελία , Ελλήνο Αμερικανίδα καθηγήτρια Αγγλικης Γλώσσας και απόφοιτος λογιστικής από Αμερικάνικο κολέγιο. Γεννήθηκα στη Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και σε μικρή ηλικία ήρθα στην Ελλάδα. Η ακαδημαϊκή μου εκπαίδευση σε συνδυασμό με το πάθος για την τεχνολογία θα αποφέρουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας σε άτομα μικρής ηλικίας. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα!ΡΟΥΘ ΤΕΙΛΟΡ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 25 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Δέχεται στον χώρο της στην Φιλοθέη


Γειά σας. Το όνομά μου είναι η Ruth. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις ΗΠΑ, κοντά στην Βοστώνη και διαθέτω πτυχίο στην Παιδαγωγική και Ψυχολογία από τις ΗΠΑ. Έχω διδάξει στην Ελλάδα για 25 χρόνια, 9 χρόνια στην Ιόνιο Σχολή στη Φιλοθέη, 2 καλοκαίρια στην θερινή κατασκήνωση του Κολλεγίου Αθηνών, και σε ιδιαίτερα μαθήματα για τα τελευταία 10 χρόνια.
Συνεχίζω να αγαπώ τη μάθηση και να παρακολουθώ διάφορα σεμινάρια στη διάρκεια του έτους όσον αφορά την διδασκαλία της Αγγλικής. Πιστεύω πως ο καλύτερος δάσκαλος διδάσκει το παράδειγμα, και το παράδειγμά μου είναι ο συνεχής ενθουσιασμός μου σε συνδυασμό με τη συνεχή περιέργεια και την επιθυμία να μάθω. Για το λόγο αυτό, συχνά χρησιμοποιώ υλικό από το περιοδικό TIME ή το National Geographic, διδάσκω γραμματική με ήπιο και διασκεδαστικό τρόπο και όχι πάντα από τα ανιαρά βιβλία γραμματικής.
Επίσης απολαμβάνω την ανάγνωση λογοτεχνίας με τους μαθητές και τους ενθαρρύνω να κρατούν ημερολόγιο στα Αγγλικά. Έχω χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία παιδιών από τις ηλικίες 5-6 ετών και άνω, καθώς και έφηβους, φοιτητές, γιατρούς και δικηγόρους από αρχάριο επίπεδο έως προχωρημένο.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 9 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχή: Κηφισιά, Νεα Ερυθραία, Πεύκη, Μαρούσι


Γειά σας! Λέγομαι Μαρία Παπαδάτου και είμαι καθηγήρια Γαλλικής Γλώσσας στο English Web House. Είμαι απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω πολυετή πείρα σε Φρονστιστήρια ξένων γλωσσών και ιδιαίτερα μαθήματα, έχοντας αποκτήσεις μια αξιόλογη εμπειρία διδασκαλίας σε όλα τα πτυχία της Γαλλικής Γλώσσας.
Έχω άριστη επικοινωνία με τους μαθητές κάθε ηλικίας και τους βοηθώ να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση ώστε να πετύχουν στις εξετάσεις! Ελπίζω να σας συναντήσω σύντομα!


ΕΙΡΗΝΗ ΖΑΠΑΝΤΗ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 8 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχή: Αθήνα / Βόρεια Προάστια


Bonjour à tous! Ονομάζομαι Ειρήνη Ζαπάντη και είμαι καθηγήτρια γαλλικών, κάτοχος πτυχίου Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχοντας ασχοληθεί με παιδιά και ενηλίκους σε όλα τα επίπεδα γαλλικών, διαθέτω μια 8ετή εμπειρία στον τομέα της διδασκαλίας. Με τις σπουδές μου στην πόλη Rennes της Γαλλίας όπως και με την επαγγελματική μου εμπειρία στην Disneyland Paris, δέθηκα με την κουλτούρα και τον γαλλικό τρόπο ζωής. Είμαι σίγουρη πως με την μεταδοτικότητα μου, θα σας κάνω και εσάς να αγαπήσετε αυτή τη γλώσσα όσο εγώ! Allez!Je vous attends!ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΖΑΝΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 30 ΧΡΟΝΙΑ
Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Χαλάνδρι, Γλυκά Νερά, Παλλήνη


Είμαι η Φωτεινή από έλληνες γονείς, γεννημένη στη Βενεζουέλα, άρα τα ισπανικά είναι η μητρική μου γλώσσα. Διδάσκω Ισπανικά ως Ξένη Γλώσσα για περισσότερο από 30 χρόνια. Είμαι πτυχιούχος Σύγχρονης Γλώσσας του Universidad Santa María. Ζώ στην Ελλάδα από το 2001 και έχω πολυετή φροντιστηριακή και online πείρα, και πολύ πλόυσιο και σύγχρονο υλικό.
Είμαι λάτρης της Ισπανικής γλώσσας της οποίας ο ήχος, η χροιά και η ιστορία με συναρπάζει, και συγκεκριμένα η ποικιλομορφία των πολιτισμών που συνθέτουν το υπόβαθρο της. Κάποιοι άνθρωποι ανακαλύπτουν το πάθος τους με τον καιρό. Άλλοι γεννιούνται με αυτό. Είμαι παθιασμένη με την Ισπανική γλώσσα, τη διδασκαλία της, τη μάθηση και τους ανθρώπους από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Η τάξη μου είναι το σπίτι μου, που μου δίνει ζωή και έμπνευση.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΖΑΝΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 5 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Αθήνα Κέντρο, Βόρεια Προάστια έως Κηφισιά, Μελίσσια


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Βενεζουέλα και φοίτησα σε Βρετανικά και Ελληνικά σχολεία. Είμαι παθιασμένη με τις ξένες γλώσσες καθώς το πολυπολιτισμικό μου υπόβαθρο μου έδωσε την ευκαιρία να μεγαλώσω σε επαφή με τρεις από αυτές ταυτόχρονα. Τα Ισπανικά, Αγγλικά και Ελληνικά είναι οι τρείς μεγάλες μου αγάπες. Είμαι απόφοιτος Ισπανικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο τέταρτο έτος των σπουδών μου, φοίτησα στο πρόγραμμα υποτροφίας Erasmus του Universidad de Valladolid της Ισπανίας. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου και μετά την αποφοίτησή μου διδάσκω σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα , έχοντας αποκτήσει μία αξιόλογη εμπειρία στην διδασκαλία γλωσσών σε ευρεία γκάμα μαθητών και ηλικιών.
Οι μαθητές μου συχνά αναφέρουν πώς ο ενθουσιασμός μου για τις λέξεις και την επικοινωνία ενισχύουν την ομορφιά της εκμάθησης Ισπανικής γλώσσας και την κάνουν εύκολη και διασκεδαστική.


ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΗΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 11 ΧΡΟΝΙΑ
Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Χαλάνδρι, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Γέρακα, Μελίσσια, Βριλήσσια


Είμαι ο Νίκος, Καθηγητής Ισπανικής Γλώσσας και ζούσα για αρκετά χρόνια στην Σάντα Κρούζ ντε λα Σιέρρα της Βολιβίας, όπου δίδασκα Προφορική και Γραπτή έκφραση, Αρχαία Ελληνικά και Φιλοσοφία στα κορυφαία πανεπιστήμια U.C.E.B.O.L, U.N.I.F.R.A.N.Z και N.U.R. Είμαι απόφοιτος Iταλικής και Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας με Μεταπτυχιακό τίτλο στην Ισπανική και Ισπανοαμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο U.N.E.D της Μαδρίτης.
Έχω πολυετή φροντιστηριακή και online πείρα, αγαπώ και μιλώ την Ισπανική γλώσσα ως μητρική μου. Λατρεύω τη διδασκαλία και είμαι σίγουρος πως μπορώ να σας προσφέρω την καλύτερη εμπειρία στην εξάσκηση και εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ

ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΛΙΣΑΡΙΟ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 15 ΧΡΟΝΙΑ
Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Ψυχικό, Κάτω Χαλάνδρι, Μαρούσι


Γειά σας! Με λένε Βερόνικα Μπελλισάριο και είμαι απόφοιτος Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας. Η μητρική μου γλώσσα είναι τα Ιταλικά καθώτι γεννήθηκα στην Ιταλία (Νάπολη) όπου έζησα για 10 χρόνια και και εν συνεχεία απέκτησα το άριστο επίπεδο της ιταλικής γλώσσας από το ”Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας”.  Διδάσκω ιταλικά και ισπανικά σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες είτε σε φροντιστήρια ή παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα εδώ και 15 χρόνια. Αγαπώ τη δουλειά μου καθώς ο στόχος μου δεν είναι μόνο να μεταδίδω τις γνώσεις μου και την κουλτούρα της γλώσσας αλλά να δίνω ευχάριστο κίνητρο στους μαθητές μου να μάθουν τη γλώσσα. Μου αρέσει η δουλειά μου διότι ο στόχος μου είναι να ενθαρρύνω τον μαθητή να αγαπήσει και να ανακαλύψει τη γλώσσα. Είμαι συνεπής στη δουλειά μου, οργανωτική και μεθοδική προσπαθώντας να ενδυναμώσω τις γνώσεις του μαθητή με υποστηρικτικό υλικό αποτελεσματική και δημιουργικά.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΝΑΝΣΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 6 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Περιστερι, Αιγάλεω, δυτικά προάστια


Hi there!Ονομάζομαι Νάνσυ Σαμαρά και είμαι καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας. Έχω σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο University of Limerick στην Ιρλανδία. Επίσης, είμαι κάτοχος πτυχίου μεθοδολογίας CELTA από το Cambridge University. Μετρώ πάνω από 6 συναπτά έτη διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα,την Σλοβακία και την Αγγλία.Αγαπώ την διδασκαλία και την συναναστροφή  με ανθρώπους.Λατρεύω τις ξένες γλώσσες και να γνωρίζω νέες κουλτούρες.Οι σπουδές μου στο εξωτερικό και η αγάπη μου για την Βρετανική κουλτούρα με έχoυν βοηθήσει να μετατρέψω τη διδασκαλία μου σε εμπειρία για τους μαθητές μου και να τους φέρω πιο κοντά σε αυτήν.Οι απόψεις μου για την διδασκαλία στηρίζονται στην βιωματική μάθηση και σε σύγχρονες επικοινωνιακές μεθόδους (communicative teaching).Το μότο μου είναι : Once a teacher, always a teacher!

ΠΟΛΥ ΜΑΝΩΛΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 2 ΧΡΟΝΙΑ
Περιοχές: Πειραιάς, Νίκαια, Κερατσίνι, Κορυδαλλός


Με λένε Πόλυ Μανωλιά και  τώρα ζώ σε προάστιο του Πειραιά. Μετακόμισα στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ήμουν έφηβη και επέστρεψα στην Ελλάδα όταν ολοκλήρωσα το Λύκειο και τις κολεγιακές σπουδές μου στην Ψυχολογία. Διδάσκω Αγγλικά και έχω δουλέψει ως βοηθός σε Προνηπιακό σταθμό από τότε που επέστρεψα. Ασχολούμουν με το θέατρο και έχω κερδίσει ένα Θεατρικό Διαγωνισμό με την θεατρική ομάδα του Λυκείου. Χρησιμοποιώ απλές τεχνικές στη διδασκαλία μου αλλά πάντα προσπαθώ να μάθω μαζί με τους μαθητές μου και να πετύχουμε μαζί σαν ομάδα.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΑΜΠΙΓΚΕΙΛ ΚΟΛΛΑΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 20 ΧΡΟΝΙΑ
Διαδικτυακά μαθήματα


Με λένε Άμπιγκεϊλ. Τα Αγγλικά είναι η μητρική μου γλώσσα και ζω στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια. Διαθέτω πτυχίο στην Αγγλική γλώσσα και λογοτεχνία (BA in English Language and Literature) από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο (Open University in the UK) και επίσης είμαι κάτοχος του Cambridge CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages). Έχω σχεδόν 20 χρόνια διδακτικής εμπειρίας. Εκτός από την Ελλάδα, διδάσκω επίσης σε θερινό σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο και είμαι εξετάστρια προφορικών στις εξετάσεις Cambridge ESOL.
Διδάσκω σε μαθητές κάθε ηλικίας και επιπέδου, και όταν σχεδιάζω και παραδίδω μαθήματα πάντα λαμβάνω υπόψη τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών μου. Είμαι μία ευσυνείδητη, υπομονετική καθηγήτρια και παίρνω τεράστια ικανοποίηση όταν βλέπω τους μαθητές να βελτιώνουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες στα Αγγλικά και χρησιμοποιούν τη γλώσσα με σιγουριά!

ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΥΚΟΥ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 5 ΧΡΟΝΙΑ
Διαδικτυακά μαθήματα


Γειά σας! Με λένε Ειρήνη, διαθέτω πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), Μεταπτυχιακό στην Μοντέρνα και Σύγχρονη Λογοτεχνία, Κουλτούρα και Σκέψη (Πανεπιστήμιο Σάσεξ), ενώ είμαι υποψήφια διδάκτωρ στην Παιδική Λογοτεχνία. Έχω αποκτήσει την πιστοποίηση για την Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας (TEFL certification) UK-TEFL από το Πανεπιστήμιο του Κίνγκστον και ως συμπονετική και προσιτή επαγγελματίας εκπαιδευτικός, με 5 έτη πρακτικής διδακτικής εμπειρίας, είμαι σίγουρη πως μπορώ να βοηθήσω τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους. Προσαρμόζομαι εύκολα, καθώς είχα την ευκαιρία να διδάξω πολλού διαφορετικούς μαθητές με διαφορετικό υπόβαθρο και χαρακτήρα. Έτσι εξελίχθηκα σε μία καθηγήτρια με αντίληψη, η οποία θέτει ως προτεραιότητα τις ανάγκες και τους στόχους του μαθητή, συνδυάζοντας και προσαρμόζοντας διδακτικές τεχνικές ώστε να κρατώ τους μαθητές μου συγκεντρωμένους και κινητοποιημένους! Ο στόχος μου είναι να διατηρήσω ένα ανοιχτό, ειλικρινές, επικοινωνιακό, υποστηρικτικό και δημιουργικό περιβάλλον μάθησης, μέσα στο οποιο ο κάθε μαθητής να αισθάνεται ασφαλής, ιδιαίτερος και να έχει τα κατάλληλα κίνητρα.

ΡΟΖ ΣΤΗΒΕΝΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: πάνω από 20 ΧΡΟΝΙΑ
Διαδικτυακά μαθήματα και αντικατάσταση


Γειά σας. Με λένε Ροζ Στήβενς και είμαι από τη Νέα Ζηλανδία. Τα Αγγλικά είναι η μητρική μου γλώσσα και την διδάσκω για πάνω από 20 χρόνια σε πολλές διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Νότιο Αφρική και Ελλάδα. Ήρθα στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2002.
Διαθέτω πτυχίο (Bachelor of Arts) από το Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας σε δύο ειδικότητες της Αγγλικής γλώσσας και λογοτεχνίας. Παράλληλα με την διδασκαλία, έχω υπάρξει συγγραφέας διδακτικών βιβλίων της Αγγλικής γλώσσας για περισσότερα από 12 χρόνια. Έχω επίσης εκπαιδεύσει άλλους καθηγητές και έχω υπηρετήσει στη θέση Διευθύντριας Σπουδών.
Είμαι παθιασμένη με τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας και πάντα ενημερώνομαι για τις διδακτικές τεχνολογίες χρησιμοποιώντας blogs, το διαδίκτυο, κινητά τηλέφωνα και το Skype καθώς και την χρήση θεμάτων που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα των μαθητών μου. Μπορώ να διαμορφώσω ολόκληρο μάθημα γύρω από οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Πιστεύω πως τα μαθήματα πρέπει να είναι διασκεδαστικά και εξατομικευμένα.
Ειδικεύομαι στην διδασκαλία γραπτών (writing) και προφορικών δεξιοτήτων. Έχω όμως διδάξει μαθητές όλων των ηλικιών, από πολύ μικρής ηλικίας και έτσι μπορώ επίσης να καλύψω τις αναγνωστικές και ακουστικές δεξιότητες. Μερικά από τα είδη της γλώσσας που έχω διδάξει είναι Γενικά Αγγλικά, Cambridge, IELTS, English for Medical Professionals, TOEFL and TOEIC.

ΕΛΙΖΑ ΦΛΩΡΟΥ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ: πάνω από 10 ΧΡΟΝΙΑ
Διαδικτυακά μαθήματα


Με λένε Ελίζαμπεθ και έχω τα Αγγλικά ως μητρική μου γλώσσα.  Πέρασα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου στις Η.Π.Α. και αργότερα μετακόμισα στην Ελλάδα με την οικογένειά μου. Σπούδασα Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια επέστρεψα στην Αμερική για τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στην Μετάφραση και Διερμηνεία. Η διδακτική μου εμπειρία ξεκινά το 2007 όταν ξεκίνησα την διδασκαλία κατ’ οίκον και αργότερα ξεκίνησα να εργάζομαι σε κέντρα ξένων γλωσσών στην Ελλάδα. Έχω εργαστεί σε δύο μεγάλα Αγγλόφωνα σχολεία στη Θεσσαλονίκη για 5 χρόνια και εργάζομαι επίσης ως ανεξάρτητη μεταφράστρια τα τελευταία 3 χρόνια. Προσαρμόζω τις πιο σύγχρονες μεθοδολογίες και τεχνικές διδασκαλίας στο παραδοσιακό μάθημα έτσι ώστε ο μαθητής να διατηρεί το κίνητρο και τον ενθουσιασμό.