Εισάγουμε τη Λογοτεχνία στη διδασκαλία μας

Νέοι καθηγητές – Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017
05/12/2016

ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΑΣ


Τα βιβλία είναι η καλύτερη πηγή φαντασίας και δομημένου λόγου σε οποιαδήποτε γλώσσα! Διαβάζοντας δημιουργούμε εικόνες στο μυαλό μας και τις συνδέουμε με τις λέξεις και τις εκφράσεις που αποτυπώνονται στις σελίδες ενός βιβλίου.
Το διάβασμα, λοιπόν, είναι ένας από τους πιο ευχάριστους και αποτελεσματικούς τρόπους να εξασκήσουμε την κατανόηση μας, να καλλιεργήσουμε τη γλώσσα και να μάθουμε καινούργιο λεξιλόγιο. Έτσι, εδώ στο English Web House, καταλήξαμε πως το να παρέχουμε στους μαθητές μας την επιλογή να διαβάζουν και να δουλεύουν πάνω στη λογοτεχνία είναι, εκτός από μία ενδιαφέρουσα δραστηριότητα , ο καλύτερος τρόπος να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη γλώσσα!
Εμπλουτίζουμε συνεχώς τη βιβλιοθήκη μας με μοντέρνα και κλασική λογοτεχνία στα Αγγλικά και σε άλλες γλώσσες για όλα τα επίπεδα και ηλικίες. Έχουμε να προτείνουμε πολλούς τίτλους από εξαιρετικούς συγγραφείς μέσω των οποίων οι μαθητές κερδίζουν ευφράδεια, αντίληψη και κατανόηση, επιπλέον λεξιλόγιο και ιδιωματισμούς και πολλά ακόμη οφέλη.


Επικοινωνήστε μαζί μας